http://www.foodinspiration.nl http://www.foodinspiration.be http://www.foodinspiration.com

97: Millennials & Gen-Z

5 september 2017    Redactie   

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit. Met bouillon als de nieuwe koffie en millennials op de werkvloer

In New York drinken ze op straat bouillon in plaats van koffie. Millennials & Gen-Z bepalen de foodtrends. Mede dankzij bouillonbar Brodo in New York kiezen de mensen daar massaal voor deze gezonde drank. Bouillon is de nieuwe coffee to go!

Verder onderzochten we wat de nieuwe generaties nou echt belangrijk vinden in hun werk, en hoe je daar als leider en bedrijf van de toekomst op in kan spelen.

In dit magazine:

  • Dé Ontdekking: bouillonbar Brodo, New York
  • Onze millennials over de werkvloer
  • Toekomstig leiderschap volgens Carol Sanford
  • 5 cool companies om te werken
  • 4x hotspots Antwerpen
  • Teaser Food Inspiration Days 2017

Enjoy!


Lees het magazine

100: Trends aan tafel

Het nieuwe Food Inspiration magazine is uit. Over de trends aan tafel.

99: The End of Good Enough

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit, met goed genoeg is niet meer voldoende...

98: Design & Mood

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit. Over design en het creëren van de juiste stemming.

97: Millennials & Gen-Z

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit. Met bouillon als de nieuwe koffie en millennials op de werkvloer

96: Eten, meten, weten

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit. Deze editie gaat over de rol die wetenschap speelt in ons eten.

95: Slimme Concepten

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit. Deze editie gaat over de toekomst van de technologie in food. Robokoks: aannemen of afserveren?

Zoeken

Gratis aanmelden Magazine

Vul bovenstaand formulier in om je gratis aan te melden voor het Food Inspiration Magazine. Het magazine wordt elke 3 weken per e-mail verstuurd.

Sponsored stories

Tweets #foodinspiration

Fit Girls Eat @FitGirlsEathhs
"Delicious glutenfree, sugarfree pasta pesto on our blog now! #mhhh #hhssmb #fitgirlseat… https://t.co/fGrX0g2yEX https://t.co/Ub2I9PY0bl"

WeDesignFood @WeDesignFood
"RT @foodinspiration: Nieuw magazine live! Dé trends aan tafel en op het bord... Featuring: @WeDesignFood, @ArneRamak, Maurits van der Voore… "

SuperJeepney @SuperJeepney
"Bicol express pasta at the Oriental bataan. 🎥👉 #foodinspiration… https://t.co/OmJ8mE4cEa https://t.co/7gbXtKxQDd"

Noumy @poopa2526
"#foodblogger #foodinspiration #nordic #cheflife #chefstalk #dinner #vegan #beetroots… https://t.co/2VOZaF4n4T"

Antonio vd Hengel @AntonioHengel
"RT @foodinspiration: Tafel, servies en bestek #trends in de #horeca voor 2018. Check: https://t.co/Tm4QUVEvUU https://t.co/2FSG1THPXO"

Arjan de Boer @Arjantweets
"RT @foodinspiration: De #tafel als visitekaartje van het #eten. We presenteren je de tafel- en serviestrends voor #2018. Check: https://t.c"

Arjan de Boer @Arjantweets
"RT @foodinspiration: Tafel, servies en bestek #trends in de #horeca voor 2018. Check: https://t.co/Tm4QUVEvUU https://t.co/2FSG1THPXO"

Something Sweet @MissSweet2Eat
"#nationalbrownieday whaaaaaaattt???!!! 😍😍😍😍😍 #somethingsweet #recipes #foodinspiration… https://t.co/HaomEFqVNW"

🏴‍☠PirateQueenAna @anatlus89
"This #Cranberry #Balsamic #RoastedChicken came out so beautifully tender! Best fall/winter #foodporn! Next week we… https://t.co/aQw2sjiHnS"

alewijn brouwer @heeralewijn
"Tof artikel van de Washington Post: ‘Recipes are dead’: What the future of cooking might look like… https://t.co/EuBmMmlbvm"