http://www.foodinspiration.nl http://www.foodinspiration.be http://www.foodinspiration.com

96: Eten, meten, weten

7 augustus 2017    Frank Lindner   

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit. Deze editie gaat over de rol die wetenschap speelt in ons eten.

Onder consumenten groeit de interesse in het voedsel en drinken dat ze op hun bord krijgen. Maar hoe kunnen we menu's maken waarbij van elk element wetenschappelijk bewezen is dat het goed is voor onze gezondheid? Wat als we op andere manieren naar ingrediënten kijken?
 
Zoals Ran Van Ongevalle doet met zijn ultrasone cocktails. Met de hulp van het Proef-labo gebruikt deze getalenteerde bartender een futuristische mixer om de smaakmolecules ultrasoon te laten vibreren.

In dit magazine:

  • Drinks & science met Ran Van Ongevalle
  • Het Ultieme Menu
  • Superfoods, super wat?
  • Eten, meten, weten: sappige wetenschap
  • 18x hotspots Montreal
  • Ziel & zakelijkheid met Line Couvreur 

Lees het magazine

100: Trends aan tafel

Het nieuwe Food Inspiration magazine is uit. Over de trends aan tafel.

99: The End of Good Enough

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit, met goed genoeg is niet meer voldoende...

98: Design & Mood

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit. Over design en het creëren van de juiste stemming.

97: Millennials & Gen-Z

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit. Met bouillon als de nieuwe koffie en millennials op de werkvloer

96: Eten, meten, weten

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit. Deze editie gaat over de rol die wetenschap speelt in ons eten.

95: Slimme Concepten

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit. Deze editie gaat over de toekomst van de technologie in food. Robokoks: aannemen of afserveren?

Zoeken

Gratis aanmelden Magazine

Vul bovenstaand formulier in om je gratis aan te melden voor het Food Inspiration Magazine. Het magazine wordt elke 3 weken per e-mail verstuurd.

Sponsored stories

Tweets #foodinspiration

Fit Girls Eat @FitGirlsEathhs
"Delicious glutenfree, sugarfree pasta pesto on our blog now! #mhhh #hhssmb #fitgirlseat… https://t.co/fGrX0g2yEX https://t.co/Ub2I9PY0bl"

WeDesignFood @WeDesignFood
"RT @foodinspiration: Nieuw magazine live! Dé trends aan tafel en op het bord... Featuring: @WeDesignFood, @ArneRamak, Maurits van der Voore… "

SuperJeepney @SuperJeepney
"Bicol express pasta at the Oriental bataan. 🎥👉 #foodinspiration… https://t.co/OmJ8mE4cEa https://t.co/7gbXtKxQDd"

Noumy @poopa2526
"#foodblogger #foodinspiration #nordic #cheflife #chefstalk #dinner #vegan #beetroots… https://t.co/2VOZaF4n4T"

Antonio vd Hengel @AntonioHengel
"RT @foodinspiration: Tafel, servies en bestek #trends in de #horeca voor 2018. Check: https://t.co/Tm4QUVEvUU https://t.co/2FSG1THPXO"

Arjan de Boer @Arjantweets
"RT @foodinspiration: De #tafel als visitekaartje van het #eten. We presenteren je de tafel- en serviestrends voor #2018. Check: https://t.c"

Arjan de Boer @Arjantweets
"RT @foodinspiration: Tafel, servies en bestek #trends in de #horeca voor 2018. Check: https://t.co/Tm4QUVEvUU https://t.co/2FSG1THPXO"

Something Sweet @MissSweet2Eat
"#nationalbrownieday whaaaaaaattt???!!! 😍😍😍😍😍 #somethingsweet #recipes #foodinspiration… https://t.co/HaomEFqVNW"

🏴‍☠PirateQueenAna @anatlus89
"This #Cranberry #Balsamic #RoastedChicken came out so beautifully tender! Best fall/winter #foodporn! Next week we… https://t.co/aQw2sjiHnS"

alewijn brouwer @heeralewijn
"Tof artikel van de Washington Post: ‘Recipes are dead’: What the future of cooking might look like… https://t.co/EuBmMmlbvm"