http://www.foodinspiration.nl http://www.foodinspiration.be http://www.foodinspiration.com

96: Eten, meten, weten

7 augustus 2017    Frank Lindner   

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit. Deze editie gaat over de rol die wetenschap speelt in ons eten.

Onder consumenten groeit de interesse in het voedsel en drinken dat ze op hun bord krijgen. Maar hoe kunnen we menu's maken waarbij van elk element wetenschappelijk bewezen is dat het goed is voor onze gezondheid? Wat als we op andere manieren naar ingrediënten kijken?
 
Zoals Ran Van Ongevalle doet met zijn ultrasone cocktails. Met de hulp van het Proef-labo gebruikt deze getalenteerde bartender een futuristische mixer om de smaakmolecules ultrasoon te laten vibreren.

In dit magazine:

  • Drinks & science met Ran Van Ongevalle
  • Het Ultieme Menu
  • Superfoods, super wat?
  • Eten, meten, weten: sappige wetenschap
  • 18x hotspots Montreal
  • Ziel & zakelijkheid met Line Couvreur 

Lees het magazine

98: Design & Mood

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit. Over design en het creëren van de juiste stemming.

97: Millennials & Gen-Z

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit. Met bouillon als de nieuwe koffie en millennials op de werkvloer

96: Eten, meten, weten

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit. Deze editie gaat over de rol die wetenschap speelt in ons eten.

95: Slimme Concepten

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit. Deze editie gaat over de toekomst van de technologie in food. Robokoks: aannemen of afserveren?

94: Superboeren

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit. Met aandacht voor de boeren, tuinders, en telers die hun producten terroir meegeven.

93: Onweerstaanbaar

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit! Iedereen bezwijkt voor de onweerstaanbare verleiding van hamburgers, friet en chocolade, oftewel: vet, zout en zoet.

Zoeken

Gratis aanmelden Magazine

Vul bovenstaand formulier in om je gratis aan te melden voor het Food Inspiration Magazine. Het magazine wordt elke 3 weken per e-mail verstuurd.

Sponsored stories

Tweets #foodinspiration

TasteDeVine @TasteDeVine23
"Mmmm ... something special about Marcona @almonds. #TasteDeVine #foodinspiration https://t.co/GrjYVHaXY0"

Hans Steenbergen @Hanssteenbergen
"RT @foodinspiration: Hij is binnen en we zijn best wel trots !! 😍 Ons jaarboek 2018 met de nieuwste concepten, cijfers uit de markt & city… "

Edwin Klaasen @Desemenzo
"Wat was je leuk! @foodinspiration #fidays https://t.co/VyXpNKmFl4"

Ethereal Heart Fdn @EHFoundation237
"RT @foodinspiration: Bam! Nog even nagenieten van de #fidays. Blok vast 15 & 16 oktober 2018 in je agenda voor de 10e editie! #food #trends… "

HFDV @HfdvVzw
"RT @foodinspiration: Bam! Nog even nagenieten van de #fidays. Blok vast 15 & 16 oktober 2018 in je agenda voor de 10e editie! #food #trends… "

Hans Steenbergen @Hanssteenbergen
"Wil je de inhoud lezen van alle presentaties van de #fidays 2017. Lees hier het uitgebreide artikel. https://t.co/UUPzCkblpY"

Luc van Bussel @lucvanbussel
"RT @enriquefigee: Lunchtime bij @foodinspiration Days ! #fidays https://t.co/kLnv06kAej"

Luc van Bussel @lucvanbussel
"RT @enriquefigee: After lunchdip bij @foodinspiration Days wordt bestreden met n heuse Hakka !! #fidays https://t.co/aJ5fIeuRQs"

Food Inspiration @foodinspiration
"Bam! Nog even nagenieten van de #fidays. Blok vast 15 & 16 oktober 2018 in je agenda voor de 10e editie! #food… https://t.co/60lELIjiCH"

TasteDeVine @TasteDeVine23
"A yummy #keto chili with grass fed beef, pico de gallo, #avocado ... and even spinach! #tastedevine #foodinspiration https://t.co/BGXZdxFMTS"