http://www.foodinspiration.be http://www.foodinspiration.fr http://www.foodinspiration.com

90: Food on Fire

14 februari 2017    Redactie   

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit!

Steeds meer chefs gaan terug naar de essentie van het koken. Daarbij omarmen ze de oervorm van alle bereidingen: koken met vuur. Dit gaat veel verder dan simpelweg een vuurtje stoken. Eikenhout geeft een andere rooksmaak dan kersenhout. Van geblakerde groenten tot huisgerookte geitenkaas.

In dit magazine:

  • Hot & fast en low & slow bij restaurant Black Smoke
  • De smaak van hout
  • 5x loeihete en 5x nasmeulende foodtrends
  • Dé ontdekking: Dishwash haalt en brengt de vaat
  • Poep aan Brexit: hotspots Londen
  • Ziel & Zakelijkheid met Seppe Nobels van Graanmarkt 13 

Enjoy!


Lees het magazine

94: Superboeren

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit. Met aandacht voor de boeren, tuinders, en telers die hun producten terroir meegeven.

93: Onweerstaanbaar

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit! Iedereen bezwijkt voor de onweerstaanbare verleiding van hamburgers, friet en chocolade, oftewel: vet, zout en zoet.

East Europa, Shanghai, Ultraviolet, Riga, Praag, Boedapest

92: Go East

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit!

ingrediënten voor groei, foodprofessionals, Barcelona, Marc Lammers

91: Ingrediënten voor groei

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit!

90: Food on Fire

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit!

89: De ontdekking

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit!

Zoeken

Gratis aanmelden Magazine

Vul bovenstaand formulier in om je gratis aan te melden voor het Food Inspiration Magazine. Het magazine wordt elke 3 weken per e-mail verstuurd.

Sponsored stories

Tweets #foodinspiration

Arjan de Boer @Arjantweets
"RT @nataschakooim: @FoodInspiration lanceert campagne OVER DE VLOER BIJ DE BOER! Daarmee biedt ze de boerenproducten van ons land de er…htt… "

Adrian Los @Adrian_Los
"RT @foodinspiration: Recap #FoodUnplugged! Barefood luxury met ruim 600 #food #professionals op het kazerneterrein in Ede. Check it out! ht… "

Chef G. Imperato @Chef_Imperato
"Fresco pasta !!!! #food #italy #italian #italianchef #chef #italianfood #instafood #kitchen #foodblogger… https://t.co/EKiPUa6bPo"

Chef G. Imperato @Chef_Imperato
"Gñoquis estilo Sorrentina!!! #food #italy #italian #italianchef #chef #italianfood #instafood #kitchen #foodblogger… https://t.co/MHHrlcIdcC"

Chef G. Imperato @Chef_Imperato
"#food #italy #italian #italianchef #chef #italianfood #instafood #kitchen #foodblogger #foodinspiration #foodforlife #lovefood #recipes "

Ad van Olphen @Advanolphen
"RT @HenriBV: RT @fibelgie: Van koffiegruis naar oesterzwammen. Cyclisch ondernemen kan ook thuis! #barefoodluxury #foodunplugged https://t."

Theo van Brussel @tvanbrussel
"RT @foodinspiration: Recap #FoodUnplugged! Barefood luxury met ruim 600 #food #professionals op het kazerneterrein in Ede. Check it out! ht… "

Theo van Brussel @tvanbrussel
"RT @foodinspiration: Bam! Vroegboekkorting op de Food Inspiration Days 2017 (t/m 1 juli). €50,- korting per ticket met de code FIDAYS via h… "

Arjan de Boer @Arjantweets
"RT @foodinspiration: Bam! Vroegboekkorting op de Food Inspiration Days 2017 (t/m 1 juli). €50,- korting per ticket met de code FIDAYS via h… "

Edwin Klaasen @Desemenzo
"Samen met boer Jeroen #foodunplugged vorige week vrijdag #wetenwaternietinzit @foodinspiration #fipioneers… https://t.co/QE5d1dTfcF"