http://www.foodinspiration.nl http://www.foodinspiration.be http://www.foodinspiration.com

90: Food on Fire

14 februari 2017    Redactie   

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit!

Steeds meer chefs gaan terug naar de essentie van het koken. Daarbij omarmen ze de oervorm van alle bereidingen: koken met vuur. Dit gaat veel verder dan simpelweg een vuurtje stoken. Eikenhout geeft een andere rooksmaak dan kersenhout. Van geblakerde groenten tot huisgerookte geitenkaas.

In dit magazine:

  • Hot & fast en low & slow bij restaurant Black Smoke
  • De smaak van hout
  • 5x loeihete en 5x nasmeulende foodtrends
  • Dé ontdekking: Dishwash haalt en brengt de vaat
  • Poep aan Brexit: hotspots Londen
  • Ziel & Zakelijkheid met Seppe Nobels van Graanmarkt 13 

Enjoy!


Lees het magazine

100: Trends aan tafel

Het nieuwe Food Inspiration magazine is uit. Over de trends aan tafel.

99: The End of Good Enough

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit, met goed genoeg is niet meer voldoende...

98: Design & Mood

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit. Over design en het creëren van de juiste stemming.

97: Millennials & Gen-Z

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit. Met bouillon als de nieuwe koffie en millennials op de werkvloer

96: Eten, meten, weten

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit. Deze editie gaat over de rol die wetenschap speelt in ons eten.

95: Slimme Concepten

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit. Deze editie gaat over de toekomst van de technologie in food. Robokoks: aannemen of afserveren?

Zoeken

Gratis aanmelden Magazine

Vul bovenstaand formulier in om je gratis aan te melden voor het Food Inspiration Magazine. Het magazine wordt elke 3 weken per e-mail verstuurd.

Sponsored stories

Tweets #foodinspiration

Foodkings.nl @FoodkingsNL
"RT @foodinspiration: Foodtrend #02 voor 2018: De revival van het souper. De drie-eenheid ontbijt-lunch-diner wankelt. Gasten willen op iede… "

Food Inspiration @foodinspiration
"Foodtrend #02 voor 2018: De revival van het souper. De drie-eenheid ontbijt-lunch-diner wankelt. Gasten willen op i… https://t.co/PwQQPA6qxe"

Food Inspiration @foodinspiration
"Foodtrend #02 voor 2018: De revival van het souper. De drie-eenheid ontbijt-lunch-diner wankelt. Gasten willen op i… https://t.co/VLqudvr72J"

yvonne breevaart @GMlovelie67xxx
"RT @FlavourFeed: #MakeHummusNotWar Cook For Syria is now a global food movement. Out latest feed follows its recent ventures. Take a look o… "

Amanda Arena @ladyarena4
"#calamari al sugo #homemade #squid #food #foodporn #foodlovers #foodinspiration #cuisine https://t.co/CiRx54Iwig"

Maaike de Reuver @MaaikedeReuver
"Foodtrends voor 2018 gepresenteerd door @foodinspiration. Foodtrend #01: The End of Good Enough. https://t.co/fa9PX03PX4"

Tom Vanderlinden @tomvdl1978
"RT @foodinspiration: Foodtrend #01 voor 2018: The End of Good Enough. Het tijdperk van instagrammable food is aangebroken. Als foodconcept… "

Food Inspiration @foodinspiration
"Foodtrend #01 voor 2018: The End of Good Enough. Het tijdperk van instagrammable food is aangebroken. Als foodconce… https://t.co/5lEDvu11au"

TRY FOODS @TryFoods
"Hier ist es ein Foto von unserem Wochenende in Hamburg! Vielen Dank an alle, die unser Stand bei dem… https://t.co/L5KVPsbx8l"

Flavour Feed @FlavourFeed
"#MakeHummusNotWar Cook For Syria is now a global food movement. Out latest feed follows its recent ventures. Take a… https://t.co/f90xBIxdQC"