http://www.foodinspiration.be http://www.foodinspiration.fr http://www.foodinspiration.com
Meld je aan voor het gratis Food Inspiration Magazine
Meld je aan voor het gratis
Food Inspiration Magazine

Dit is Sergio Herman

‘Op een bepaald moment wil je die bullebak niet meer zijn.’ Aan het woord is Sergio Herman over het moment waarop hij zeker wist dat hij afscheid zou nemen van zijn geliefde monster Oud Sluis.

Talenten inspireren

Sergio is een gevoelsmens. ‘Gevoel moet je zijn’, vertelt hij. En daarom is hij sinds het sluiten van Oud Sluis iets zachter geworden. Creatief en uniek blijft hij als geen ander, maar liever stimuleert hij jonge talenten om boven zichzelf uit te stijgen in visie, persoonlijkheid en aanpak.

Magnums en Ibiza

Voor de uitbouw van zijn eigen carrière is hij zijn vader het meest dankbaar. Verder maak je Sergio het gelukkigst met langoustines, magnums en de landingsbaan van Ibiza.

Bekijk het videointerview met Sergio in de nieuwe editie van Food Inspiration magazine: Onweerstaanbaar

In de rubriek Ziel & Zakelijkheid maak je iedere editie van dichtbij kennis met een bekende hospitality professional.

Foto: Rahi Rezvani

Reacties

Plaats een reactie

Inloggen met of
Als je inlogt met Twitter of Facebook wordt je reactie automatisch gepost of getweet met de link naar dit artikel.

Laatste artikelen

Nieuw Magazine: Superboeren

We kijken reikhalzend naar toplijsten over restaurants en de nieuwe sterren voor chefs, maar...

Barefood luxury

Barefood Luxury: zittend aan lange tafels samen met nog ruim 600 andere foodprofessionals...

Yes we farm!

Belang van biologisch Niet iedereen heeft de luxe, het budget en de ruimte om te versmelten...

Waardering voor terroir

Klimaat, bodem, seizoen Terroir kennen we uit de wijnproductie. Klimaat, bodem en de...

Humus x Hortense

100% Plantaardig Fullblown vegetarische gastronomie was tot voor kort een verre droom voor...

Hotspots Brussel

MiTo Pizza en cocktail, zo eenvoudig kan een concept soms zijn. Na het lanceren van...

Zoeken

Gratis aanmelden Magazine

Vul bovenstaand formulier in om je gratis aan te melden voor het Food Inspiration Magazine. Het magazine wordt elke 3 weken per e-mail verstuurd.

Sponsored stories

Tweets #foodinspiration

Arjan de Boer @Arjantweets
"RT @nataschakooim: @FoodInspiration lanceert campagne OVER DE VLOER BIJ DE BOER! Daarmee biedt ze de boerenproducten van ons land de er…htt… "

Adrian Los @Adrian_Los
"RT @foodinspiration: Recap #FoodUnplugged! Barefood luxury met ruim 600 #food #professionals op het kazerneterrein in Ede. Check it out! ht… "

Chef G. Imperato @Chef_Imperato
"Fresco pasta !!!! #food #italy #italian #italianchef #chef #italianfood #instafood #kitchen #foodblogger… https://t.co/EKiPUa6bPo"

Chef G. Imperato @Chef_Imperato
"Gñoquis estilo Sorrentina!!! #food #italy #italian #italianchef #chef #italianfood #instafood #kitchen #foodblogger… https://t.co/MHHrlcIdcC"

Chef G. Imperato @Chef_Imperato
"#food #italy #italian #italianchef #chef #italianfood #instafood #kitchen #foodblogger #foodinspiration #foodforlife #lovefood #recipes "

Ad van Olphen @Advanolphen
"RT @HenriBV: RT @fibelgie: Van koffiegruis naar oesterzwammen. Cyclisch ondernemen kan ook thuis! #barefoodluxury #foodunplugged https://t."

Theo van Brussel @tvanbrussel
"RT @foodinspiration: Recap #FoodUnplugged! Barefood luxury met ruim 600 #food #professionals op het kazerneterrein in Ede. Check it out! ht… "

Theo van Brussel @tvanbrussel
"RT @foodinspiration: Bam! Vroegboekkorting op de Food Inspiration Days 2017 (t/m 1 juli). €50,- korting per ticket met de code FIDAYS via h… "

Arjan de Boer @Arjantweets
"RT @foodinspiration: Bam! Vroegboekkorting op de Food Inspiration Days 2017 (t/m 1 juli). €50,- korting per ticket met de code FIDAYS via h… "

Edwin Klaasen @Desemenzo
"Samen met boer Jeroen #foodunplugged vorige week vrijdag #wetenwaternietinzit @foodinspiration #fipioneers… https://t.co/QE5d1dTfcF"