http://www.foodinspiration.nl http://www.foodinspiration.be http://www.foodinspiration.com
Meld je aan voor het gratis Food Inspiration Magazine
Meld je aan voor het gratis
Food Inspiration Magazine

Dit is Sergio Herman

‘Op een bepaald moment wil je die bullebak niet meer zijn.’ Aan het woord is Sergio Herman over het moment waarop hij zeker wist dat hij afscheid zou nemen van zijn geliefde monster Oud Sluis.

Talenten inspireren

Sergio is een gevoelsmens. ‘Gevoel moet je zijn’, vertelt hij. En daarom is hij sinds het sluiten van Oud Sluis iets zachter geworden. Creatief en uniek blijft hij als geen ander, maar liever stimuleert hij jonge talenten om boven zichzelf uit te stijgen in visie, persoonlijkheid en aanpak.

Magnums en Ibiza

Voor de uitbouw van zijn eigen carrière is hij zijn vader het meest dankbaar. Verder maak je Sergio het gelukkigst met langoustines, magnums en de landingsbaan van Ibiza.

Bekijk het videointerview met Sergio in de nieuwe editie van Food Inspiration magazine: Onweerstaanbaar

In de rubriek Ziel & Zakelijkheid maak je iedere editie van dichtbij kennis met een bekende hospitality professional.

Foto: Rahi Rezvani

Reacties

Plaats een reactie

Inloggen met of
Als je inlogt met Twitter of Facebook wordt je reactie automatisch gepost of getweet met de link naar dit artikel.

Laatste artikelen

Nieuw Magazine:
Design & Mood

Voor één keer wijken we af van het brengen van food als inspiratie. Het interieur...

De smaak van Tomorrowland

Eten en drinken staan op festival Tomorrowland - naast muziek - centraal in de beleving van de...

Het begin van iets beters

Goed genoeg is niet meer voldoende. Met een review van zeven op tien ben je gedoemd tot falen....

Hotspots New York

Dit is een nieuwe veganistische standaard. Beyond Sushi serveert traditionele Japanse...

Duurzaam Design

Silo in Brighton, Engeland is een no-waste restaurant, brouwerij, bakkerij en koffiezaak...

food mood

Emoties van de chef

Koken is een non-verbale manier om verhalen te vertellen. Chefs hebben de kunde en kennis om...

Zoeken

Gratis aanmelden Magazine

Vul bovenstaand formulier in om je gratis aan te melden voor het Food Inspiration Magazine. Het magazine wordt elke 3 weken per e-mail verstuurd.

Sponsored stories

Tweets #foodinspiration

TasteDeVine @TasteDeVine23
"Mmmm ... something special about Marcona @almonds. #TasteDeVine #foodinspiration https://t.co/GrjYVHaXY0"

Hans Steenbergen @Hanssteenbergen
"RT @foodinspiration: Hij is binnen en we zijn best wel trots !! 😍 Ons jaarboek 2018 met de nieuwste concepten, cijfers uit de markt & city… "

Edwin Klaasen @Desemenzo
"Wat was je leuk! @foodinspiration #fidays https://t.co/VyXpNKmFl4"

Ethereal Heart Fdn @EHFoundation237
"RT @foodinspiration: Bam! Nog even nagenieten van de #fidays. Blok vast 15 & 16 oktober 2018 in je agenda voor de 10e editie! #food #trends… "

HFDV @HfdvVzw
"RT @foodinspiration: Bam! Nog even nagenieten van de #fidays. Blok vast 15 & 16 oktober 2018 in je agenda voor de 10e editie! #food #trends… "

Hans Steenbergen @Hanssteenbergen
"Wil je de inhoud lezen van alle presentaties van de #fidays 2017. Lees hier het uitgebreide artikel. https://t.co/UUPzCkblpY"

Luc van Bussel @lucvanbussel
"RT @enriquefigee: Lunchtime bij @foodinspiration Days ! #fidays https://t.co/kLnv06kAej"

Luc van Bussel @lucvanbussel
"RT @enriquefigee: After lunchdip bij @foodinspiration Days wordt bestreden met n heuse Hakka !! #fidays https://t.co/aJ5fIeuRQs"

Food Inspiration @foodinspiration
"Bam! Nog even nagenieten van de #fidays. Blok vast 15 & 16 oktober 2018 in je agenda voor de 10e editie! #food… https://t.co/60lELIjiCH"

TasteDeVine @TasteDeVine23
"A yummy #keto chili with grass fed beef, pico de gallo, #avocado ... and even spinach! #tastedevine #foodinspiration https://t.co/BGXZdxFMTS"