http://www.foodinspiration.be http://www.foodinspiration.fr http://www.foodinspiration.com
Meld je aan voor het gratis Food Inspiration Magazine
Meld je aan voor het gratis
Food Inspiration Magazine

Ultraviolet in Shanghai

18 april 2017    Redactie    Shanghai Paul Pairet Psycho taste

Een multi-sensorische beleving bij Ultraviolet in Shanghai waar chef-kok Paul Pairet van een losstaand gerecht een totaalbeleving maakt.

Multisensorisch proeflaboratorium

De Franse chef-kok Paul Pairet is het brein achter het concept van Ultraviolet in Shanghai. Met geuren, luchtstromen, geluid en projectie schept de topchef bij elke gang - twintig in totaal - een totaal nieuwe mood. 

Storytelling to the max

Vanzelfsprekend gaat het om de smaak van de gerechten, maar ook de presentatie en het verhaal spelen vanaf de beginfase een belangrijke rol. Welke beelden, geluiden of muziek passen bij het gerecht? Hoe wordt het in plaats van een losstaand gerecht een totaalbeleving? 

Lees het artikel en bekijk de video over dit indrukwekkend concept in ons magazine. 

Reacties

Plaats een reactie

Inloggen met of
Als je inlogt met Twitter of Facebook wordt je reactie automatisch gepost of getweet met de link naar dit artikel.

Laatste artikelen

Nieuw Magazine: Superboeren

We kijken reikhalzend naar toplijsten over restaurants en de nieuwe sterren voor chefs, maar...

Barefood luxury

Barefood Luxury: zittend aan lange tafels samen met nog ruim 600 andere foodprofessionals...

Yes we farm!

Belang van biologisch Niet iedereen heeft de luxe, het budget en de ruimte om te versmelten...

Waardering voor terroir

Klimaat, bodem, seizoen Terroir kennen we uit de wijnproductie. Klimaat, bodem en de...

Humus x Hortense

100% Plantaardig Fullblown vegetarische gastronomie was tot voor kort een verre droom voor...

Hotspots Brussel

MiTo Pizza en cocktail, zo eenvoudig kan een concept soms zijn. Na het lanceren van...

Zoeken

Gratis aanmelden Magazine

Vul bovenstaand formulier in om je gratis aan te melden voor het Food Inspiration Magazine. Het magazine wordt elke 3 weken per e-mail verstuurd.

Sponsored stories

Tweets #foodinspiration

Arjan de Boer @Arjantweets
"RT @nataschakooim: @FoodInspiration lanceert campagne OVER DE VLOER BIJ DE BOER! Daarmee biedt ze de boerenproducten van ons land de er…htt… "

Adrian Los @Adrian_Los
"RT @foodinspiration: Recap #FoodUnplugged! Barefood luxury met ruim 600 #food #professionals op het kazerneterrein in Ede. Check it out! ht… "

Chef G. Imperato @Chef_Imperato
"Fresco pasta !!!! #food #italy #italian #italianchef #chef #italianfood #instafood #kitchen #foodblogger… https://t.co/EKiPUa6bPo"

Chef G. Imperato @Chef_Imperato
"Gñoquis estilo Sorrentina!!! #food #italy #italian #italianchef #chef #italianfood #instafood #kitchen #foodblogger… https://t.co/MHHrlcIdcC"

Chef G. Imperato @Chef_Imperato
"#food #italy #italian #italianchef #chef #italianfood #instafood #kitchen #foodblogger #foodinspiration #foodforlife #lovefood #recipes "

Ad van Olphen @Advanolphen
"RT @HenriBV: RT @fibelgie: Van koffiegruis naar oesterzwammen. Cyclisch ondernemen kan ook thuis! #barefoodluxury #foodunplugged https://t."

Theo van Brussel @tvanbrussel
"RT @foodinspiration: Recap #FoodUnplugged! Barefood luxury met ruim 600 #food #professionals op het kazerneterrein in Ede. Check it out! ht… "

Theo van Brussel @tvanbrussel
"RT @foodinspiration: Bam! Vroegboekkorting op de Food Inspiration Days 2017 (t/m 1 juli). €50,- korting per ticket met de code FIDAYS via h… "

Arjan de Boer @Arjantweets
"RT @foodinspiration: Bam! Vroegboekkorting op de Food Inspiration Days 2017 (t/m 1 juli). €50,- korting per ticket met de code FIDAYS via h… "

Edwin Klaasen @Desemenzo
"Samen met boer Jeroen #foodunplugged vorige week vrijdag #wetenwaternietinzit @foodinspiration #fipioneers… https://t.co/QE5d1dTfcF"